Bericht versturen
aboutus

Wuxi East Group Trading Co.,Ltd

Wuxi East Group Trading Co.,Ltd Wuxi East Group Trading Co.,Ltd Wuxi East Group Trading Co.,Ltd
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: De Groep van het oosten
Aantal werknemers: >50
Jaarlijkse omzet: 500-800
Opgericht Jaar: 1997
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

De Groep van het oosten in een oogopslag

 

De hete smeltende kleefstof is een soort meest efficiënte en milieubeschermingsmethode voor onze globale de groeimarkt. De Groep van het Oosten als is middelgrote zelfklevende fabrikanten in China zijn zaken sinds 1997 begonnen. Traditie en ervaring van meer dan 24 jaar zijn wij reeds één van de grootste hete smeltende zelfklevende leveranciers in China geweest.

 

Onze jaarlijks productie over dan 50, 000 ton omvat het meeste deel van hete smeltende kleefstoffen die EVA zijn, PSA, PUR ondertussen wij in vacuümlijm professioneel zijn. Onze lijm kan wijd in diverse industrie, met inbegrip van druk en verpakkingsindustrie, de houtbewerkingsindustrie, hygiëneproducten makend de industrie, etiketten en banden makend de industrie, medische producten makend de industrie, waterdichte materialen makend de industrie, filters worden gebruikt makend de industrie, enz.

 

De Groep van het oosten heeft een high-tech laboratorium met professionele chemische technicus, moderniserende workshop, en uitgerust met de geavanceerde wijze van het productiebeheer en strikt kwaliteitsbeheersysteem. Strikt pakhuisbeheer om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Het rangschikken als leider van zelfklevende innovatie in China maakt ons goed - bekende talrijke markten en toepassingen. Het laboratorium en de deskundigen op nationaal niveau verstrekken beste eindeoplossing voor elk van onze klanten.

Geschiedenis

De Groep van het Oosten als is middelgrote zelfklevende fabrikanten in China zijn zaken sinds 1997 begonnen.

Traditie en ervaring van meer dan 24 jaar zijn wij reeds één van de grootste hete smeltende zelfklevende leveranciers in China geweest.

Dienst

Wij zijn geëngageerd aan het zijn de populairste leverancier van het industriële plakken voor onze klanten.

Wij voorzien klanten van stabiele en hoogstaande productkwaliteit, de betrouwbaarste dienst en de kosten-concurrerendste zelfklevende oplossingen, en vestigen zo een dicht vennootschap op lange termijn met klanten.

Ons Team

Wij zijn een innovatief team

Ons bedrijf hangt onafhankelijke innovatie aan en is geëngageerd aan wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling. Het heeft meer dan tien R&D-personeel en heeft verscheidene uitvindingsoctrooien.

 

Wij zijn een professioneel team

Het team van R&D van ons bedrijf heeft vele jaren van professionele technische achtergrond in het onderzoek en de ontwikkeling van kleefstoffen en de functionele deklagen. Het niet alleen voorziet klanten van producten, maar ook voorziet klanten van een volledige reeks oplossingen.

 

Wij zijn een eerlijk team

Ons bedrijf is geschat als kredietonderneming door vele instellingen en klanten, en het heeft onophoudelijk zijn marktpositie in de binnenlandse zelfklevende industrie versterkt en waarde voor werknemers, klanten en aandeelhouders blijven tot stand brengen.

Contactgegevens