Bericht versturen
aboutus
lopende band

Onze jaarlijks productie is over dan 50, 000 ton, die hete smeltingskleefstoffen met inbegrip van EVA, PSA en PUR produceren. Ondertussen zijn wij ook professioneel in productie van Pu-verspreiding voor zich het vacuüm vormen.

 

EVA

Zijn de hete de smeltingskleefstoffen van EVA solvent-free formuleringen van 100% die vloeibare wanneer verwarmd worden en in gesmolten staat toegepast. Om een goede graad te bereiken van het nat maken, moeten zich bij de substraten binnen de open tijd aansluiten.

Zij worden wijd gebruikt in diverse industrieën, zoals textiel, verpakking, boekbinden, houtbewerking, filter, enz.

 

PSA

Druk - de gevoelige kleefstoffen worden gemaakt door druk op de zelfklevende film toe te passen-- de meer druk wordt toegepast, is beter de adhesie. De kleefstoffen van de Groep van het Oosten worden gekenmerkt door goede adhesie aan verschillende materialen, en met hoge weerstand gekoppeld aan hoge flexibiliteit.

Zij worden wijd gebruikt in verpakking, etiket, hygiëne, en medische producten.

 

PUR

De reactieve hete smeltingskleefstoffen worden verwarmd vóór verwerking en in gesmolten staat toegepast. De watermolecules brengen dan een chemische reactie teweeg die de kleefstof in een elastomeer omzet. Na volledige dwarsaaneenschakeling, voorzien de reactieve hete smeltingskleefstoffen een sterkere band van een superieure weerstand tegen vochtigheid, hitte en chemische producten.

Zij worden wijd gebruikt in houtbewerking en boekbinden de industrieën.

 

PUD

Pu-de verspreidingskleefstoffen zijn zelfklevende systemen op basis van water die banden door het fysieke verharden vormen wanneer het water verdampt. Het effect wordt plakkend verstrekt door een polymeercomponent die een film vormt wanneer de waterige component verdampt.

Contactgegevens